Partners

Bij TERRABITES werken we samen met verschillende experts uit de praktijk. Zij helpen ons bij de ontwikkeling van nieuwe voersoorten en bij de verbetering van al bestaande diersoorten. Hieronder vindt je onze partners en op welke manier we met hen samenwerken.

Reptielenhuis De Aarde - testlocatie

Op deze locatie worden onze nieuwe en bestaande voeren in de praktijk uitgetest. Het personeel van De Aarde denkt ook altijd graag met ons mee om het voer nog beter te maken. Behalve testlocatie is De Aarde ook verkooppunt van TERRABITES reptielenvoeders.

Bekijk website

Kameleon - testlocatie

Exotische dierenspeciaalzaak Kameleon. Ook hier worden onze nieuwe en bestaande voeren in de praktijk uitgetest. De eigenaar, Rogier van Rossem, is vanaf het begin betrokken bij de ontwikkeling van het eerste reptielenvoer onder het merk TERRABITES. Bij Kameleon zijn de TERRABITES reptielenvoeders te koop.

Bekijk website

Stichting Carnivora - testlocatie

Stichting Carnivora, opvangcentrum voor exotische nacht- en schemerdieren en inheemse wildlife. Ook hier worden onze nieuwe en bestaande voeren in de praktijk uitgetest. Omdat Carnivora volledig draait op donaties en vrijwilligers, dragen we met het testen van TERRABITES voeders ook een beetje bij aan hun periodieke kosten. De vrijwilligers van Carnivora hebben veel ervaring met dieren die uit minder gunstige omstandigheden komen, en ze kunnen ons daarom goed helpen om het voer ook geschikt te maken voor deze groep dieren.

Bekijk website