Private Label

Het merk TERRABITES is onderdeel van NGN Products B.V. Eén van de oprichters, Marleen Vrij, heeft een unieke, duurzame methode ontwikkeld om zonder extreme verhitting een veilig en goed verteerbaar diervoeder te produceren. De eerste semi-moist voeren en gelfeeds werden ontwikkeld voor productiedieren, zoals vissen en varkens. Het gebruik van insecten in voer voor productiedieren is bij wet echter nog niet toegestaan. Daarom is het petfood merk TERRABITES opgezet. Daarmee konden toch semi-moist voeders mét insecten worden ontwikkeld, voor verschillende groepen huisdieren.

Het proces dat gebruikt wordt voor het produceren van semi-moist petfood kan ook worden ingezet voor de ontwikkeling van specifieke producten op basis van uw wensen. Dit kan dan onder uw eigen merk verkocht worden, ook wel private label genoemd. Het ontwikkelen van een op maat gemaakt product is al mogelijk vanaf 30 kg.

Onze expertises op het gebied van productontwikkeling zijn:
  • Semi-moist voer (meer dan 14% vocht), en toch lang houdbaar bij kamertemperatuur
  • Gel feed
  • Verwerking van (verse) insecten en andere dierlijke bijproducten
Primate Soft Flake

Een voorbeeld van een Private Label product dat is ontwikkeld door NGN Products, is de ‘Primate Soft Flake’. Deze wordt verkocht in de Zoo Specials lijn van het merk Kasper FaunaFood.

Heeft u interesse in een op maat gemaakt product of wilt u meer informatie over deze service? Neem dan contact met ons op via het contactformulier

Fotoimpressie